Φόρμα παραγγελίας Αθιβολής

Μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα της παραγγελίας σας (βιβλίου και μεταφορικών) σε έναν από τους λογαριασμούς της ''Τέχνης Πολιτεία''.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: IBAN GR9701721850005185076919508

ALPHA BANK: IBAN GR3901403270327002002008423

Η αποστολή γίνεται μέσω των ΕΛ.ΤΑ. Τα έξοδα αποστολής είναι 2,60 € πλέον των 15€ που κοστίζει το βιβλίο για την Ελλάδα. Επίσης βάσει ισχυουσών τιμών των Ελληνικών Ταχυδρομείων, πλέον της τιμής βιβλίου, το κόστος για την Ευρώπη διαμορφώνεται ως Β προτεραιότητα στα 22,76 € και για τις λοιπές χώρες ανέρχεται στα 27 €.

Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από εσάς είναι εμπιστευτικές και χρησιμοποιούνται μόνο για τη διεκπεραίωση των παραγγελιών σας.

Τα πεδία με αστερίσκο* είναι υποχρεωτικά.

Οι Δημιουργοί δεν έχουν ηλικία...

Κληθήκαμε να συμμετάσχουμε μέσα από την μελέτη και κατασκευή σκηνικών, σε ένα πιλοτικό πρόγραμμα των δημοτικών σχολείων της επικράτειας.  Στόχος ήταν το ανέβασμα παραστάσεων από τα ίδια τα παιδιά και τους δασκάλους τους, διερευνώντας την ωφέλεια εισαγωγής του θεάτρου ως πρακτική διδαχή στην εκπαίδευση. Έτσι βρεθήκαμε σε ένα σχολείο του Πειραιά και αρχίσαμε με όλους τους συντελεστές του προγράμματος να χτίζουμε την αμοιβαία εμπιστοσύνη που απαιτεί κάθε συλλογική δημιουργία. Η σκέψη μας ήταν να μπορέσουν τα παιδιά , να οραματιστούν αρχικά και μετέπειτα να εκφράσουν το εικαστικό περιβάλλον του έργου που θα ήθελαν να αποδώσουμε. Τα πάντα δημιουργήθηκαν μέσα από την συνεργασία μαζί τους. Η υπευθυνότητα και η συνεργασία τους με άφησε κατάπληκτο. Στην ουσία χάρηκα την εμπειρία συνδημιουργίας με παιδιά. Γοητεύτηκα από την ιδέα ότι οι ενήλικες λειτουργήσαμε ως ισότιμοι υπηρέτες των ονείρων τους , παρά σαν εκπαιδευτικοί εξουσιαστές της δράσης τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου