Φόρμα παραγγελίας Αθιβολής

Μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα της παραγγελίας σας (βιβλίου και μεταφορικών) σε έναν από τους λογαριασμούς της ''Τέχνης Πολιτεία''.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: IBAN GR9701721850005185076919508

ALPHA BANK: IBAN GR3901403270327002002008423

Η αποστολή γίνεται μέσω των ΕΛ.ΤΑ. Τα έξοδα αποστολής είναι 2,60 € πλέον των 15€ που κοστίζει το βιβλίο για την Ελλάδα. Επίσης βάσει ισχυουσών τιμών των Ελληνικών Ταχυδρομείων, πλέον της τιμής βιβλίου, το κόστος για την Ευρώπη διαμορφώνεται ως Β προτεραιότητα στα 22,76 € και για τις λοιπές χώρες ανέρχεται στα 27 €.

Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από εσάς είναι εμπιστευτικές και χρησιμοποιούνται μόνο για τη διεκπεραίωση των παραγγελιών σας.

Τα πεδία με αστερίσκο* είναι υποχρεωτικά.

Η Αθιβολή γίνεται θεατρικό έργο
         Διαβάζοντας οι αναγνώστες τις αγωνίες και τις σκέψεις των ηρώων του βιβλίου Αθιβολή, μου μετέφεραν πως αισθάνθηκαν γι’ αυτούς οικεία. Μου είπαν ακόμη πως στα πρόσωπά τους, αναγνώρισαν κομμάτια του εαυτού τους. Αυτό με οδήγησε να δραματοποιήσω τα θεμελιώδη ερωτήματα του έργου, αφήνοντας κατά μέρος τις λεπτομέρειες της ζωής των ηρώων που αφορούν την ανάγνωση του βιβλίου. Έτσι κάποια από αυτά τα πρόσωπα, αποφάσισα να αποκτήσουν σάρκα και οστά, ώστε να σταθούν μπροστά μας σε μια θεατρική σκηνή και να μας διηγηθούν τη ζωή, τις σκέψεις και τους φόβους τους. Σε αυτή την μεταφορά των αισθήσεων του έργου στο θέατρο, μέσα από τα αυτούσια κείμενα του βιβλίου, γεννήθηκε στο θεατρικό κείμενο ένα ενδιαφέρον πάντρεμα του παρόντος με το παρελθόν. Κατ’ αυτόν τον τρόπο έβαλα στην γραφή ερωτήματα που δεν μπορούν να μας είναι αδιάφορα, γιατί κρίνω πως είναι επικίνδυνα να αλλάξουν το βόλεμα της σκέψης μας…

Κ.ΖΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου