Φόρμα παραγγελίας Αθιβολής

Μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα της παραγγελίας σας (βιβλίου και μεταφορικών) σε έναν από τους λογαριασμούς της ''Τέχνης Πολιτεία''.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: IBAN GR9701721850005185076919508

ALPHA BANK: IBAN GR3901403270327002002008423

Η αποστολή γίνεται μέσω των ΕΛ.ΤΑ. Τα έξοδα αποστολής είναι 2,60 € πλέον των 15€ που κοστίζει το βιβλίο για την Ελλάδα. Επίσης βάσει ισχυουσών τιμών των Ελληνικών Ταχυδρομείων, πλέον της τιμής βιβλίου, το κόστος για την Ευρώπη διαμορφώνεται ως Β προτεραιότητα στα 22,76 € και για τις λοιπές χώρες ανέρχεται στα 27 €.

Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από εσάς είναι εμπιστευτικές και χρησιμοποιούνται μόνο για τη διεκπεραίωση των παραγγελιών σας.

Τα πεδία με αστερίσκο* είναι υποχρεωτικά.

Η μαγεία του θεάτρου στο Βεάκειο

Το  Βεάκειο θέατρο με την όμορφη θέα του στην θάλασσα, έδωσε μια μοναδική ιδιαιτερότητα στο σκηνικό που κληθήκαμε να υλοποιήσουμε. Οι ανάγκες του έργου της Μαρίας Σταματάκη μας οδήγησαν σε μια εργονομία  σκηνικών ανάλαφρης αίσθησης, που εντάσσονταν όπως το παραμύθι της υπόθεσης του  στο καλοκαιρινό τοπίο του Πειραιά.
Τα τεράστια ημιδιάφανα τελάρα λειτούργησαν μέσω του φωτισμού ως πολυσύνθετο σκηνικό. Αξιοποιώντας αυτή  αυτή την οπτική διαπερατότητα, απομονώσαμε ή αναδείξαμε αντίστοιχα δράσεις του έργου, δημιουργώντας ένα ενδιαφέρον εικαστικά περιβάλλον σε κάθε σκηνή.
Ο χώρος και η οπτική (φυγή) του θεατή στην διαδρομή του φεγγαριού ήταν για μας ένα με το θεατρικό ταξίδι...
Την παράσταση απολαύσαμε εγώ και οι συνεργάτες μου, από το πάνω διάζωμα ως θεατές , ξεχνώντας την κούραση όλης της ημέρας κάτω από τον καυτό ήλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου