Φόρμα παραγγελίας Αθιβολής

Μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα της παραγγελίας σας (βιβλίου και μεταφορικών) σε έναν από τους λογαριασμούς της ''Τέχνης Πολιτεία''.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: IBAN GR9701721850005185076919508

ALPHA BANK: IBAN GR3901403270327002002008423

Η αποστολή γίνεται μέσω των ΕΛ.ΤΑ. Τα έξοδα αποστολής είναι 2,60 € πλέον των 15€ που κοστίζει το βιβλίο για την Ελλάδα. Επίσης βάσει ισχυουσών τιμών των Ελληνικών Ταχυδρομείων, πλέον της τιμής βιβλίου, το κόστος για την Ευρώπη διαμορφώνεται ως Β προτεραιότητα στα 22,76 € και για τις λοιπές χώρες ανέρχεται στα 27 €.

Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από εσάς είναι εμπιστευτικές και χρησιμοποιούνται μόνο για τη διεκπεραίωση των παραγγελιών σας.

Τα πεδία με αστερίσκο* είναι υποχρεωτικά.

Ζήσαμε τα "πάντα επίκαιρα" ερωτήματα της Σεν Τε ...Ο Καλός άνθρωπος του Σετσουάν ήταν το έργο που κλήθηκα να υπηρετήσω με τους συνεργάτες μου στην διακοσμητική Εταιρεία Τέχνης και Εφαρμογών "NATIVITA", της εποχής του 1999. Δημιουργήσαμε τη μακέτα και στη συνέχεια κατασκευάσαμε το λειτουργικό σκηνικό για το έργο που σκηνοθέτησε ο Τάκης Τζαμαργιάς.   Ο χώρος του Από μηχανής Θεάτρου, φιλοξένησε με επιτυχία το έργο, που το τίμησαν οι θεατές με την πληρότητα του χώρου σ' όλες τις παραστάσεις.
Συνεργαστήκαμε άψογα με όλους τους συντελεστές, και δημιουργήσαμε ένα σκηνικό που με την ανακλινόμενη λειτουργία του, παρουσίαζε τον εξωτερικό και αντίστοιχα τον εσωτερικό χώρο του περίφημου καπνοπωλείου της Σεν Τε. Ατέλειωτες ώρες πρόβας με αξιόλογους ηθοποιούς μου έδωσαν την χαρά πέρα από τα σκηνικά, να συμμετέχω με τέσσερις ρόλους σε αυτό το σπουδαίο έργο.
Ήταν μια ομαδική δημιουργική επιτυχία που το άρωμα της δεν σβήνει από την ψυχή μας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου