Φόρμα παραγγελίας Αθιβολής

Μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα της παραγγελίας σας (βιβλίου και μεταφορικών) σε έναν από τους λογαριασμούς της ''Τέχνης Πολιτεία''.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: IBAN GR9701721850005185076919508

ALPHA BANK: IBAN GR3901403270327002002008423

Η αποστολή γίνεται μέσω των ΕΛ.ΤΑ. Τα έξοδα αποστολής είναι 2,60 € πλέον των 15€ που κοστίζει το βιβλίο για την Ελλάδα. Επίσης βάσει ισχυουσών τιμών των Ελληνικών Ταχυδρομείων, πλέον της τιμής βιβλίου, το κόστος για την Ευρώπη διαμορφώνεται ως Β προτεραιότητα στα 22,76 € και για τις λοιπές χώρες ανέρχεται στα 27 €.

Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από εσάς είναι εμπιστευτικές και χρησιμοποιούνται μόνο για τη διεκπεραίωση των παραγγελιών σας.

Τα πεδία με αστερίσκο* είναι υποχρεωτικά.

Αχ Κυρία Αλίκη μου!!!


Σατυρική ενημέρωση που μπορεί να είναι και κλαυσίγελος για όσους σκέφτονται, για την ποιητική και όχι μόνο εκδήλωση που θα γίνει στο χώρο της Ακαδημίας του Πλάτωνος στις 8 Ιουνίου 2014 κατά τις 6μμ.
Θα διαβαστεί κατά την εκδήλωση το βραβευμένο ποίημα του Δεσποτάκη της Δαμητρός που τιτλοφορείται "Εν ουρανοίς τη ξανθή ημέρα" και περιγράφει μέσα από την αφήγηση του Τόμας Μπρούς, του έβδομου κόμη του Έλγιν, την τυμβωρυχία που διέπραξε κατά του Παρθενώνος. Στο ποίημα θα παρουσιάσει ο ίδιος ο Τόμας Μπρούς το χρονικό κανιβαλισμού της Κλασικής σκέψης, από τον ωφελιμισμό της κουλτούρας που διακατέχει ακόμη και σήμερα την Δύση του κέρδους, μέσα από την αιμοσταγή εκχρηματισμένη οικονομία, που εξουσιάζει τον Άνθρωπο.
Θα διαβάσουν η Μαρία Δημητριάδου και ο Κώστας Ζωγραφόπουλος δίπλα στο χώρο που χάρισε τη γνώση και την παγκόσμια λέξη "Ακαδημία" στους λαούς της ανθρωπότητας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου