Φόρμα παραγγελίας Αθιβολής

Μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα της παραγγελίας σας (βιβλίου και μεταφορικών) σε έναν από τους λογαριασμούς της ''Τέχνης Πολιτεία''.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: IBAN GR9701721850005185076919508

ALPHA BANK: IBAN GR3901403270327002002008423

Η αποστολή γίνεται μέσω των ΕΛ.ΤΑ. Τα έξοδα αποστολής είναι 2,60 € πλέον των 15€ που κοστίζει το βιβλίο για την Ελλάδα. Επίσης βάσει ισχυουσών τιμών των Ελληνικών Ταχυδρομείων, πλέον της τιμής βιβλίου, το κόστος για την Ευρώπη διαμορφώνεται ως Β προτεραιότητα στα 22,76 € και για τις λοιπές χώρες ανέρχεται στα 27 €.

Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από εσάς είναι εμπιστευτικές και χρησιμοποιούνται μόνο για τη διεκπεραίωση των παραγγελιών σας.

Τα πεδία με αστερίσκο* είναι υποχρεωτικά.

Χοροθέατρο ... η κατάβαση στα συναισθήματα μας...

Ο χορός αφήνει πάντα τις αισθήσεις μας να πλανηθούν σε αρμονίες της ψυχής μας.
Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε (εικαστικά) συγκεκριμένοι με ένα σκηνικό που θα βρισκόταν μέσα στα πλαίσια της λογικής έκφρασης. Σκεφτήκαμε ότι ο χορός μας δίνει την εσωτερικότητα και την προσωπική μας κατάβαση στον Άδη των συναισθημάτων μας. Η πρόταση γεννήθηκε ... και ήταν συγκεκριμένη. Φτιάξαμε τεράστια πανιά και τα στερεοποιήσαμε με υλικά διάφανα που περιέβαλαν τον χώρο της δράσης. Το φως φροντίσαμε να παίξει καταλυτικό ρόλο στην εναλλαγή του από ψυχρό σε θερμό κατά τις ανάγκες κάθε θεματικής ενότητας του έργου.
Ήταν μια μαγεία στο ταξίδι της σωματικής έκφρασης.

(Σκηνικό από το Χοροθέατρο της Μαρίας Σταματάκη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου